"הכי אביעד" – פוד טראק בשרי כשר עם נשמה וזיכרון
במרכז מושב ניצן ניצב פוד טראק מיוחד במינו בשם "הכי אביעד", שנולד מתוך אהבה גדולה וזיכרון מרגש. את הפוד טראק הקימו בני משפחתו של אביעד אדרי ז"ל, שנרצח באכזריות במהלך מתקפת הטרור בכפר עזה ב-7 באוקטובר. המקום לא רק מגיש אוכל טעים במיוחד, אלא גם מספר סיפור של משפחה חזקה ושל אהבה שאינה נגמרת.
עדכונים
שימו לב
חשוב לדעת על הכי אביעד – פודטראק בשרי כשר: ניצן ב' (איזור דרום ליד חוף ניצנים)
כתובת: משעול הינשוף 5, ניצן ב'
שעות פעילות:
שלישי: 12:00 – 14:30
חמישי: 17:00 עד חצות
שישי: 11:00 עד 15:00
שם בעל/ת עגלת הקפה: איציק אדרי
שם עגלת הקפה: הכי אביעד
אימייל: liziedri87@walla.com
מס' טלפון + וואטסאפ: 0528360828
הסיפור מאחורי הפוד טראק
"הכי אביעד" הוא הרבה יותר מעוד עגלת אוכל. מדובר במיזם שנוצר כדי להנציח את אביעד, שהיה אדם אהוב על משפחתו וחבריו. בני המשפחה מספרים כי אביעד אהב אוכל ביתי ונהג לבקש מאחותו ליזי להכין עבורו תבשילים שהוא כל כך אהב. מתוך הזיכרונות והאהבה הזו נולד הפוד טראק, שמגיש מנות שהיו אהובות במיוחד על אביעד.
את המקום מנהלת ליזי, אחותו של אביעד, שמבשלת במו ידיה את כל המנות המוגשות בפוד טראק. הטעמים שלה הפכו לשם דבר, ולא מעט מבקרים מספרים שהם טועמים כאן אוכל שלא יישכחו זמן רב.
@travelee97 הכי אביעד – @Remember_aviad ♬ צליל מקורי – Alexandra Babakhanov
@remember_aviad "הכי אביעד" 🕯️ | פוד טראק שנולד מאהבה, לזכרו של אביעד שנרצח ב-7.10 בכפר עזה. בואו לניצן ב' לטעום את המאכלים, הבירות והיינות האהובים עליו – והטעם? הלקוחות כבר יספרו לכם 😋♥️ #הכיאביעד #פודטראק #ניצן #ניצנים #חוףניצנים #דרום_הארץ #אשקלון #אשדוד #foodtruck #israelifood #אוכלישראלי #אוכלרחוב #streetfood #בירה #יין #foodies #אוכלטוב #דרוםאיתן #עוטףעזה #זכרונם_לברכה #נזכורונתגעגע #אחינו_גיבורי_ישראל #עוטף_עזה_חוזר_הביתה ♬ צליל מקורי – Remember_aviad
התפריט והימים המיוחדים
המבקרים ב"הכי אביעד" ייהנו מתפריט משתנה בהתאם ליום בשבוע, כאשר כל יום מציע חוויה קולינרית אחרת:
ימי שלישי – היום שבו קוסקוס ומאכלי תבשיל מככבים. תוכלו ליהנות מקוסקוס עם מרק חם ומזין, מפרום עסיסי וטבחה עם קוקולות ובשר שמתבשלת שעות כדי להגיע למרקם המושלם.
ימי חמישי – ערב מיוחד שמוקדש לאוהבי בשר ויין. פעם תמצאו כאן מעשנה עם בשרים מעושנים, ופעם ערב יין ונקניקים איכותיים שמוגשים לצד מטעמים מעשה ידיה של ליזי.
ימי שישי – ההכנות לשבת מקבלות כאן טוויסט מרגש עם מנות מסורתיות כמו קציצות דגים ברוטב חריף ומנחם, חלת שניצל שמגיעה עם מבחר סלטים טריים, מטבוחה וחצילים, וגם קובה עם אורז – מנות שמחממות את הלב ואת הבטן.
הזמנת אוכל הביתה
מי שמעוניין ליהנות מהמנות של "הכי אביעד" גם בבית, יכול לבצע הזמנה מראש וליהנות מהטעמים הנהדרים בנוחות ביתו. להזמנות: 052-8360825.
שעות פתיחה
הפוד טראק פתוח בשלושה ימים בשבוע, ובכל יום הוא מביא איתו אווירה ייחודית:
שלישי: 12:00 עד גמר המלאי.
חמישי: 17:00 עד חצות.
שישי: 11:00 עד 15:00.
כתובת והוראות הגעה
"הכי אביעד" נמצא בכתובת משעול הינשוף 5, ניצן ב'. המקום כשר ומקבל בברכה את כל מי שמחפש אוכל עם טעם של בית וסיפור עם נשמה.
למה להגיע?
מעבר לאוכל הנהדר שמוגש במקום, "הכי אביעד" הוא גם הזדמנות להכיר את סיפורו של אביעד ולתמוך במשפחתו. זה מקום שמשלב בין אוכל טוב לבין ערכים של זיכרון, אחדות ואהבה, והופך את הביקור לחוויה מרגשת ומיוחדת.